Välkommen till Nobell Lammgård

Gannarve Gårdens märke

Lammskinn, den bästa presenten

Lammskinn är en vacker och stilren naturprodukt som samtidigt ger en varm och ombonad känsla.

Lammskinn passar utmärkt som bröllopsgåva, dopgåva eller födelsedagspresent. Praktisk och bekväm att ha i barnvagnen, pulkan eller sitta på i bilen. Eller som något extra att inreda ditt hem med. I soffan eller som matta framför öppna spisen.

Hos oss hittar du högkvalitativa lammskinn som är glansiga, silkeslena och har en vacker lock. Locken är unik för just Gotlandsfåret. Vi har även livklippta tackskinn med härliga mönsterbildningar samt naturligt vita skinn till försäljning.

 

Nobell lammgård på östra Gotland

Vi har arbetat i över 30 år med lamm och med ett växande intresse för kvalitetskinn. Ett arbete med nogrant urval av djur för att få fram de bästa möjliga lammskinnen.

Detta har under de senaste åren gett resultat i form av flera utmärkelser. Gården har tre år i rad blivit vald till "Årets Svenska skinnbesättning" samt "Årets Gotländska skinnbesättning" 2011, 2012, 2015 och 2016 med två 2:a placeringar 2013 och 2014. Gården har även sålt den hittills dyraste baggen i Sverige "Gannarve Malte 15108" på baggauktion i Sjonhem Gotland 2015.

Välkommen både till vår gårdsbutik och webshop.

Tack för att du besöker vår webbsida hälsningar Marianne och Lars